Simona Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard în primul meci de la Dubai 2019

Data actualizării: Data publicării:
Day Ten: The Championships - Wimbledon 2014
Foto: Guliver/Getty Images

Simona Halep, locul 2 WTA începând de luni şi favorită 3, va juca la Dubai direct în turul doi cu jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 80 WTA, beneficiară a unui wild card.

310916 310916 bouchard halep
Simona Halep și Eugenie Bouchard se vor înfrunta în turul al doilea al turneului de la Dubai din 2019

Eugenie Bouchard a trecut, duminică, în primul tur de sportiva din Belarus Vera Lapko, numărul 60 mondial, scor 6-3, 6-4, într-o partidă care a durat o oră şi 21 de minute.

Românca a mai întâlnit-o pe Bouchard de patru ori, ultima dată la Australian Open, în 2018, confruntare în care s-a impus. Simona Halep a câştigat trei din cele patru meciuri cu Eugenie Bouchard.

Meciul de la Dubai dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard se va juca marți, 19 februarie, la prânz. Turneul, care începe luni, este transmis de Digi Sport.

Chiar înainte de turneul de la Dubai, pe care Simona Halep l-a câștigat în 2015, sportiva din România a anunțat că renunță la antrenor și preferă să meargă pe cont propriu. Ea a pus punct colaborării cu belgianul Thierry Van Cleemput după săptămâna petrecută la Doha, unde a fost finalistă a turneului din Qatar. 

Eugenie Bouchard, considerată în urmă cu câțiva ani marea speranță a tenisului canadian, nu a reușit să țină pasul cu începutul promițător al carierei. În orice caz, în 2014 a învins-o pe Simona Halep în semifinala de la Wimbledon și a fost finalista turneului la numai 20 de ani. A ajuns în acel an nr. 5 WTA. Ieșită din top 100 WTA anul trecut, anul acesta la Auckland a câștigat primul titlu după 2014, la dublu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri