Sari la conținut
News Alert

Simona Halep povesteşte experienţa neplăcută avută într-un avion de mici dimensiuni

Simona Halep le-a povestit jurnaliştilor americani experienţa neplăcută şi senzaţia de claustrofobie avute în timpul zborului cu un avion privat de mici dimensiuni, de la Toronto către Cincinnati, relatează News.ro.

Ea a renunţat la călătoria cu avionul după o escală la Buffalo. Cei 700 de kilometri rămaşi i-a parcurs în şase ore cu maşina, împreună cu Darren Cahill, patru ore conducând antrenorul. „Bietul Darren”, a spus amuzată Halep.

„Darren mi-a spus că este complicat să luăm un zbor normal. Aşa că m-a întrebat dacă nu aş vrea să luăm un avion privat. Pentru prima dată în viaţa mea am spus <ok, hai să-l luăm>. El a aranjat totul. Am ajuns cu cinci minute înainte şi totul a fost ok. Însă când am văzut avionul, am fost speriată, ca să fiu sinceră. El mi-a spus să fiu liniştită, o să fie în regulă. A trebuit să oprim la Buffalo, penru formalităţile vamale. Am spus că e suficient un zbor de 30 de minute (n.r. - râde). Nu mai merg cu avionul ăla. Aşa că am luat o maşină şi am venit cu ea. Avionul era prea mic, aveam o senzaţie de claustrofobie. Simţeam că nu am aer, era frig. Fizioterapeutul şi antrenorul de fitness au venit cu avionul acela şi eu am venit cu Darren. Bietul Darren. Îmi pare rău pentru el (n.r. - râde). A fost relaxant, după acel avion. Eu am condus două ore, el patru. Peisajul de pe drum a fost frumos. Şi drumul a fost liniştit. Avionul se mişca prea mult. A fost mai bine pe pământ (n.r. - râde)”, a declarat Halep, potrivi site-ului WTA.

După ce a pierdut în semifinale la Toronto, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati cu americanca Taylor Townsend, locul 134 WTA.

Halep, acceptată direct în turul al doilea, nu s-a mai întâlnit cu Townsend până acum.

Jucătoarea română a ajuns anul trecut în faza semifinalelor la Cincinnati, când a pierdut, cu 3-6, 4-6, în faţa germanei Angelique Kerber. În 2015, Halep a evoluat în finală, fiind învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-6 (5).

Meciul împotriva lui Taylor Townsend va avea loc marți seară, nu mai devreme de ora 21:00 (ora României).