Simona Halep, primele declarații după calificarea în semifinalele Miami Open 2019: Trebuie să câștig acest turneu!

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep fericita dupa castigarea unui meci
Foto: Guliver/Getty Images

Simona Halep, nr. 3 WTA, care s-a calificat, miercuri, în semifinalele Miami Open 2019, egalându-și astfel cea mai bună performanță la turneul din Florida, ce data din 2015, a declarat la interviul de pe teren că este decisă să câștige această competiție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„E un turneu foarte frumos, să joc în semifinale va fi o mare provocare, aș putea să obțin cel mai bun rezultat aici, dacă joc finala, dar va fi un meci mare în runda următoare. Voi fi pregătită, voi încerca să mă bucur, pentru acești spectatori minunați care sunt aici de fiecare dată”, a declarat Simona Halep.

Întrebată dacă se gândește că e la un meci distanță de recâștigarea fotoliului de lider WTA, Simona Halep a spus: „Asta e încă departe. Trebuie să câștig acest turneu, așa că nu mă voi gândi la asta. Dacă joc bine, dacă joc cel mai bun tenis, am șanse mai mari să redevin nr. 1 WTA, dar nu asta am acum în cap. Vreau doar să-mi găsesc ritmul, să-mi găsesc cel mai înalt nivel și să joc pur și simplu cât mai bine posibil”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep pare să nu știe că după eliminarea principalei sale competitoare, cehoaica Petra Kvitova, pentru a redeveni nr. 1 WTA este suficient să se califice în finala Miami Open 2019, nu trebuie neapărat să câștige turneul. Dacă ar fi întâlnit-o în finală pe Petra Kvitova, atunci ar fi avut nevoie de victorie. În orice caz, ea și-a asigurat acum revenirea pe locul 2 WTA.

Următoarea adeversară de care trebuie să treacă Simona Halep pentru a ajunge în finală va fi, însă, una incomodă: fie Karolina Pliskova, nr 7 WTA, fie Marketa Vondrousova, tânăra care a eliminat-o pe Simona Halep în optimile de la Indian Wells 2019, un meci în urma căruia Simona Halep a recunoscut că a plâns, după foarte multă vreme.

 În 2015, Simona Halep a ajuns în semifinalele turneului de la Miami, unde a fost eliminată de Serena Williams.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri