Simona Halep s-a întors în țară. „Încă îmi imaginez meciul”

Data actualizării: Data publicării:
halep la aeroport

Simona Halep s-a întors în țară, după eşecul din finala de la Roland Garros. Sportiva spune că, deşi a trecut cu greu din punct de vedere emoţional peste această înfrângere, acest lucru o va ambiţiona pentru următorul turneu de la Roland Garros. Chiar dacă a ratat şansa de a deveni primul lider mondial din tenisul feminin românesc, Halep revine, de luni, pe locul 2 în clasamentul mondial.

„Mă simt ok, ce pot să zic: supărată, tristă, dar viaţa merge înainte. Emoţional a fost greu după meci, am simţit că vine sfârşitul lumii pentru moment, dar e o nouă zi şi o iau de la capăt. Cu siguranţă mă va ambiţiona să pot să trec de acest prag, am fost de două ori în finală şi nu am reuşit să câştig, poate a treia oară va fi cu noroc”, a spus Simona Halep.

„Nu mi s-a părut că am jucat rău, dar ea a jucat mai bine şi chiar m-a bătut, nu ştiu care a fost greşeala, cred că ea a jucat bine, a făcut un tenis un pic inconştient, după părerea mea, a lovit foarte tare şi totul i-a intrat”, a adăugat ea.

„Au fost persoane importante acolo pentru mine, pentru cariera mea, m-au susţinut la fiecare minge. Mi-a părut rău că nu am putut să câştig, ca să le ofer o bucurie în plus, dar aşa e în tenis şi trebuie să merg mai departe”, a mai spus Halep.

Răspunzând la întrebările jurnaliștilor, Help a spus că „încă își imaginează meciul” atunci când închide ochii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri