Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Cincinnati. Nu a mai întâlnit-o niciodată

Data actualizării: Data publicării:
simona halep rogers cup toronto 2019 GettyImages-1160434020
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea rusă de tenis Ekaterina Alexandrova va fi adversara româncei Simona Halep în turul secund al turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), cu premii totale de 2.944.486 dolari, după ce a trecut marţi, în runda inaugurală, de spaniola Carla Suarez, 6-4, 6-1.

Rusoaica s-a impus după mai puţin de o oră de joc. Ekaterina Alexandrova este locul 43 WTA, cu 14 poziţii mai jos decât Carla Suarez.

Simona Halep, numărul patru mondial, este calificată direct în turul 2 la Cincinnati. Ea a abandonat în sferturile de finală la Toronto, din cauza unei accidentări, în meciul cu cehoaica Marie Bouzkova.

Cea mai mare surpriză a primului tur de la Cincinnati este eliminarea olandezei Kiki Bertens, deținătoarea trofeului, cea care o învingea pe Simona Halep în finala de anul trecut. Venus Williams, nr. 65 WTA, este cea care s-a impus, după trei seturi: 6-3, 3-6, 7-6.

Tot la Cincinnati, elveţianca Belinda Bencic, locul 12 în clasamentul mondial şi favorită nr. 12, a abandonat marţi în primul tur, în setul doi al partidei cu belarusa Victoria Azarenka (40 WTA). Belarusa conducea în primul set cu 6-4 iar în al doilea avea 1-0, când elveţianca a luat decizia să se retragă.

Azarenka, fost lider mondial, o va avea adversară în runda următoare pe croata Donna Vekic (26 WTA) care a eliminat-o pe Katerina Siniakova (Cehia, 38 WTA) cu 6-4, 6-3.

Tot în primul tur, chinezoaica Zheng Saisai a trecut de slovaca Viktoria Kuzmova, 6-3, 6-1.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri