Simona Halep și-a anunțat programul pentru ultima parte a acestui an

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep lovește o migne cu putere.
Simona Halep și-a anunțat programul pentru ultima parte a acestui an. Foto: Profimedia

Simona Halep a anunțat pe site-ul oficial programul turneelor la care va fi prezentă în luna octombrie. Fostul lider mondial va participa pe tabloul principal la 3 turnee, dintre care ultimul va fi Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Cele 3 turnee la care și-a anunțat prezența Simona Halep sunt BNP Paribas Open - Indian Wells, SUA, între 6 și 17 octombrie, turneu WTA 1000, Kremlin Cup - Moscova, Rusia, între 18 și 24 octombrie, turneu WTA 500, precum și Transylvania Open - Cluj-Napoca, între 25 și 31 octombrie, turneu WTA 250.

În clasamentul anual al WTA, Simona Halep se află pe locul 38 și are șanse minime de a se califica la Turneul Campioanelor, ce va avea loc în luna noiembrie la Guadalajara, dar o eventuală câștigare a turneului de Indian Wells, dublat de câștigarea celui de la Cluj ar putea să o trimită la Turneul Campioanelor, coroborat și cu rezultatele celorlalte concurente.

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc: „Am emoții”

Simona Halep a anunţat la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open, că se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

„Este un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit, deşi nu prea credeam că o să mai joc anul acesta, este un semn bun, un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc încă la un nivel foarte ridicat este un lucru pozitiv. Sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional, îmi doresc să mai joc încă câţiva ani la cel mai înalt nivel”, a declarat Halep, la sosirea din SUA, unde a participat la US Open.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri