Simona Halep: Sunt pregătită să joc şi trei ore

Data publicării:
simona halep bucurie
Foto: Guliver/GettyImages

După un succes categoric în fața Janei Cepelova, în primul tur de la Roland Garros, Simona Halep s-a calificat în runda a treia, joi, după ce a trecut fără mari probleme de Tatjana Maria, cu 6-4, 6-3.

 

simona halep bucurie
Foto: Guliver/GettyImages

După joc, a patra jucătoare a lumii s-a declarat mulțumită de evoluția ei, însă a ținut să precizeze că încearcă în continuare să își schimbe atitudinea, potrivit Digi Sport.

„Pare că sunt calmă, dar nu este chiar așa. Lucrez la atitudinea mea și sunt mulțumită de meciul de astăzi, sper să fie și mai bine în meciurile următoare”, a spus Halep imediat după meci, precizând că nu mai este afectată de accidentarea suferită la Roma: ”Glezna este ok. Nu mai simt durere”.

„Sunt bine, sunt pregătită să joc chiar şi trei ore. E bine că am câştigat în două seturi, cred că îmi dă încredere. Mă simt confortabil pe teren, dar asta nu înseamnă că o să fie la fel în turul următor. Iau tot ce e mai bun din aceste două tururi şi abia îl aştept pe următorul", a declarat Halep, la conferinţa de presă, potrivit site-ului WTA, notează News.ro.

Pentru un loc în optimile de finală ale celui de-al doilea Grand Slam din 2017, jucătoarea din România se va lupta cu Daria Kasatkina, o altă sportivă care se confruntă cu o ușoară accidentare.

„Va trebui să o fac să alerge, pentru că este ușor accidentată, la fel ca mine. Ambele avem probleme la gleznă”, a spus Halep, zâmbind, despre următorul ei meci de la Paris.

Simona Halep s-a întâlnit o dată cu Daria Kasatkina, învingând-o, anul trecut, în turul al doilea al Miami Open, cu scorul de 6-3, 7-5.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri