Simona Halep, victorie împotriva lui Kiki Bertens, în turul 3 de la Wimbledon

Data publicării:
simona halep GettyImages-479046456

Foto: Guliver / GettyImages

Halep - Bertens 6-4, 6-3. Game, set, meci Halep. 

Halep - Bertens 6-4, 5-3. Game Bertens. Olandeza şi-a câştigat serviciul, însă Halep va servi pentru câştigarea meciului.

Halep - Bertens 6-4, 5-2. Game Halep. Simona Halep este la un singur game distanţă de calificarea în optimile de finală de la Wimbledon. Românca n-a pierdut niciun punct în ultimul joc, încheiat cu un as.

Halep - Bertens 6-4, 4-2. Game Bertens. Bertens continuă să spere după un game câştigat destul de uşor pe propriul serviciu.

Halep - Bertens 6-4, 4-1. Game Halep. Simona Halep s-a distanţat din nou la trei game-uri în setul al doilea după ce şi-a fructificat avantajul serviciului.

Halep - Bertens 6-4, 3-1. Game Bertens. Kiki Bertens a oprit seria game-urilor câştigate de Halep, după ce a salvat şi o minge de break a româncei.

Halep - Bertens 6-4, 3-0. Game Halep. Încă un game câştigat fără emoţii de Halep, care nu a pierdut niciun punct în ultimul joc. Constănţeanca a câştigat ultimele cinci game-uri ale partidei.

Halep - Bertens 6-4, 2-0. Break Halep. Românca pare de neoprit: a reuşit un nou break şi s-a distanţat şi în setul secund.

Halep - Bertens 6-4, 1-0. Game Halep. Simona Halep a început în forţă şi setul secund, cu un game câştigat pe propriul serviciu, fără punct pierdut.

Halep - Bertens 6-4. Set Halep. Simona Halep a închis primul set cu un game câştigat fără probleme pe serviciul celei de-a 26-a jucătoare a lumii. 

Halep - Bertens 5-4. Game Halep. A cincea favorită de la Wimbledon a trecut din nou în avantaj în primul set.

Halep - Bertens 4-4. Game Bertens. Jucătoarea din Olanda a egalat după un game în care a avut o dublă greşeală, dar şi un punct câştigat cu ajutorul fileului.

Halep - Bertens 4-3. Break Bertens. Kiki Bertens (28 WTA) a reuşit imediat re-break-ul şi a restabilit echilibrul în setul de debut.

Halep - Bertens 4-2. Break Halep. A cincea jucătoare a lumii s-a distanţat în primul set după un break în care a pierdut un singur punct.

Halep - Bertens 3-2. Game Halep. Românca a revenit la conducere după un game în care a cedat numai două puncte.

Halep - Bertens 2-2. Game Bertens. Kiki Bertens a egalat scorul în primul set după un game câştigat cu mari dificultăţi pe propriul serviciu, în care Simona Halep a salvat trei mingi de game.

Halep - Bertens 2-1. Game Halep. Halep a trecut în avantaj după un game câştigat fără emoţii pe propriul serviciu.

Halep - Bertens 1-1. Break Halep. Simona Halep şi-a recuperat imediat break-ul, după un game câştigat la 30, după trei puncte consecutive. Primul dintre ele, o contrascurtă de manual, este unul dintre cele mai frumoase reuşite de româncă la Wimbledon.

Halep - Bertens 0-1. Break Bertens. Olandeza a început cu un game câştigat pe serviciul româncei. Halep a salvat doar două din cele trei mingi de break avute de Kiki Bertens.


Este al treilea meci între Halep și Bertens, amintește Digi Sport. Fiecare dintre cele două sportive a obținut câte o victorie până acum. Batava s-a impus pe zgura de la Fes, din Maroc, în semifinalele turneului din 2012, în două seturi, 6-3,6-4, în timp ce prima confruntare i-a revenit Simonei, pe hard. În 2010, în Belgia, la Torhout, în sferturile de finală, Halep a trecut de Bertens în două seturi, 7-6 (2), 6-2.

Ştiu că e o jucătoare periculoasă, va fi un meci greu. A jucat bine şi la Roland Garros, dar acum e altă suprafaţă. Sper să îmi fac treaba cum am făcut-o şi azi şi să am încredere că mă pot impune”, a spus Simona Halep înainte de meci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri