Simona, refuzată de organizatori la turneul de la Strasbourg

Data publicării:
simona halep generic conferinta shutterstock
FOTO

Simona şi-a asigurat ieri locul 1 WTA şi după turneul de la Foro Italico şi va fi cap de serie numărul 1 la Roland Garros. Înaintea Grand Slam-ului din Franţa, sportiva noastră ar mai fi vrut să participe la o întrecere, săptămâna viitoare, probabil din dorinţa de a mări distanţa faţă de locul 2 WTA, Caroline Wozniacki, scrie digisport.ro. Până atunci, Halep o va întâlni pe rusoaica Maria Sharapova, sâmbătă, nu înainte de ora 18:00.

Simona Halep a cerut un wild card la turnuel WTA de la Strasbourg, dar organizatorii au refuzat-o pe sportiva din Constanţa. Motivul: liderul mondial ar fi trimis solicitarea prea târziu. În aceeaşi situaţie se află şi altă sportivă, Sloante Stephens (SUA), locul 10 WTA.

„Trebuie să anunţăm că două jucătoare din Top 10 şi-au exprimat dorinţa de a juca la turneul nostru în 2018! Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) au solicitat wild card-uri. Dar, din păcate, acestea nu au putut fi acordate, fiindcă cererile au venit prea târziu. Ne vedem în 2019, Simona şi Sloane”, au scris pe Twitter organizatorii turneului de la Strasbourg.

Ultima oară când Simona a participat la întrecerea de la Strasbourg a fost în 2011, când a fost eliminată din primul tur de Jelena Dokic, scor 2-6, 1-6. Dintr-o eroare, sportiva noastră nu va merge nici în acest an la această competiţie, astfel că Roland Garros (28 mai - 10 iunie) este următorul turneu la care va participa după cel de la Roma.


Transmisiuni Digi Sport:

  • Tenis, semifinale Roma: Simona Halep - Maria Sharapova, sâmbătă, ora 18:00
  • Liga 1, play-off, ultima etapă, duminică, 20:45: FCSB - Astra (Digi Sport 1) şi CFR Cluj - Viitorul (Digi Sport 2)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri