Sloane Stephens (8 WTA), eliminată de numărul 101. Mai multe favorite au părăsit turneul de la Moscova

Data actualizării: Data publicării:
sloane stephens
Jucătoarea americană de tenis, Sloane Stephens - Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens, numărul 8 mondial, a fost eliminată de Ons Jabeur, locul 101, venită din calificări, în turul doi la Moscova (Kremlin Cup).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tunisiana Ons Jabeur s-a impus, scor 6-3, 6-2.

Jabeur este sportiva pe care Simona Halep o întâlnise în turneul de la Beijing, atunci când a abandonat după un prim set pierdut în fața tunisiencei. „Nu-mi doream ca meciul să se încheie așa. Îmi doream o luptă adevărată. Din păcate, ea a fost accidentată. Nu am arătat foarte fericită pentru nu-mi doream să câștig în acest fel. Sper ca data viitoare când ne vom întâlni să jucăm un meci adevărat și niciuna din noi să nu fie accidentată”, declara după abandonul Simonei Halep tunisiana.

Într-o altă partidă din optimi, estoniana Anett Kontaveit, cap de serie nr. 8, a învins-o cu 6-2, 7-6 (7/3) pe Kristina Mladenovic (Franţa).

Kontaveit şi Jabeur vor fi adversare în sferturile de finală.

Și „veterana” rusă Vera Zvonareva a produs o mare surpriză prin victoria cu 6-1, 6-2 în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, a doua favorită, care riscă să rateze participarea la Turneul Campioanelor după acest eşec.

Aşa cum se ştie, principala favorită a turneului moscovit, Simona Halep, nr. 1 mondial, a renunţat să mai participe din cauza problemelor de la spate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri