Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha. Begu a fost eliminată

Data actualizării: Data publicării:
cirstea

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de la Doha, cu premii totale de 3.173.000 de dolari. Pe de altă parte, Irina Begu a fost eliminată.

Sorana Cîrstea a trecut în primul tur de sportiva din Grecia Maria Sakkari, locul 62 WTA, scor 6-2, 6-3, după o oră şi 13 minute de joc.

În turul doi, Cîrstea va evolua în compania învingătoarei din meciul dintre belgianca Elise Mertens, locul 20 mondial, şi Timea Babos, din Ungaria, locul 35 mondial.

În timpul partidei a avut loc și un incident rar întâlnit la tenis. Românca a servit, la scorul de 4-2, 15-40, iar adversara ei, Maria Sakkari, a returnat în fileu. Totuși, arbitrul de scaun a cerut repetarea punctului. Și asta pentru că o minge trimisă de o jucătoare care evolua pe alt teren a aterizat în terenul adversarei Soranei. Sportiva noastră s-a enervat și i-a reproșat arbitrului că incidentul s-a petrecut după ce Sakkari trimisese mingea în fileu (VIDEO AICI).

În schimb, Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a fost eliminată în runda inaugurală a turneului. Ea a fost învinsă de australianca Samantha Stosur, locul 39 WTA, scor 6-4, 6-2, după o oră şi 16 minute de joc.

Begu a acuzat dureri la piciorul stâng în finalul primului set şi la începutul celui de-al doilea, ea evoluând cu un bandaj.

Pentru prezenţa în primul tur la Doha, Begu va primi un punct WTA şi 8.900 de dolari.

Sursa: News.ro, Digi Sport

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri