Stere Halep: Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Simona e sănătoasă. E timp să câștige și un turneu de Grand Slam

Data actualizării: Data publicării:
stere halep

Simona are timp să câștige, anul acesta, un turneu de Grand Slam și „chiar și două”, a declarat tatăl sportivei, Stere Halep, după înfrângerea din finala Australian Open.

A fost un meci dramatic, dar frumos în același timp și îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că este sănătoasă. Meciuri și turnee vor fi foarte multe în tot timpul anului și e timp să câștigăm și un Grand Slam, chiar și două”, a spus Stere Halep.

Stere Halep a vorbit și despre adversara Simonei, Caroline Wozniacki: „A avut noroc. Atât. Și bravo ei, o felicit pentru că și ea merită, pentru că de mulți ani de zile se chinuie să câștige un turneu de Grand Slam. A fost ziua ei. Dacă a bătut-o pe Simona, înseamnă că a meritat acest trofeu”.

Simona Halep a pierdut dramatic finala Australian Open 2018, disputată contra danezei Caroline Wozniacki. Simona va coborî pe locul 2 în topul WTA, începând de luni, iar Caroline Wozniacki va fi noul număr 1 mondial.

La finalul meciului, Simona Halep a dat din nou dovadă de diplomație și a lăudat jocul adversarei sale, i-a felicitat echipa, apoi a mulțumit celor care au susținut-o pe tot parcursul turneului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri