Tatăl Mihaelei Buzărnescu: Entorsa e de gradul unu sau doi. Zicea că o doare, nu s-a umflat așa tare

Data actualizării: Data publicării:
mihaela buzarnescu scaun cu rotile

Mihai Buzărnescu, tatăl și antrenorul Mihaelei Buzărnescu,  declarat joi, la Digisport că aceasta ar fi suferit o entorsă de gradul unu sau doi și că glezna sportivei nu este atât de umflată precum s-a crezut inițial. Mihaela Buzărnescu urmează să facă un RMN pentru a afla dacă au fost afectate și ligamentele și de cât timp de recuperare va avea nevoie. 

Citește și: C. T. Popescu: Mihaela Buzărnescu s-a dus la acea minge ca şi pierdută din setea ei formidabilă de a lupta şi de a câştiga

"Am vorbit cu ea de dimineaţă, a spus că o doare, probabil că s-a răcit şi muşchiul şi piciorul. Face un RMN, vom vedea dacă e entorsă de gradul 1 sau 2 şi apoi vom vedea ce tratament va urma. Faza nu prevedea că va urma să cadă, să aibă această traumă. Posibil să fi fost suprafaţa umedă. Probabil nici arbitra nu avea destulă experienţă, să-şi dea seama. Vom vedea ce va fi", a declarat Mihai Buzărnescu.

El a anunțat că Mihaela Buzărnescu nu va mai participa la turneele de la Cincinnati și New Haven, dar speră să fie în formă maximă pentru US Open. Până atunci, sportiva va rămâne în SUA. 

Citește și: 

Svitolina, reacție plină de compasiune după accidentarea Mihaelei Buzărnescu

Site-ul WTA: Sfârșit îngrozitor de trist pentru ascensiunea Mihaelei Buzărnescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri