Tecău s-a accidentat şi poate rata tot restul sezonului

Data publicării:
tecau2

Horia Tecău a fost învins luni de fostul său coechipier, Robert Lindstedt, în optimile de finală de la US Open, dar medaliatul cu argint de la Jocurile Olimpice are probleme şi mai mari. Constanţeanului i s-a agravat o fractură de stres la călcâi şi poate rata tot restul sezonului, scrie digisport.ro.

tecau2
Foto: Guliver/GettyImages

Horia a simţit dureri  înainte de Jocurile Olimpice de la Rio, dar nu a respectat sfatul medicului, care i-a transmis să nu participe la competiţia din Brazilia. Tecău a riscat, dar acest lucru ar putea să îl coste scump.

Câştigătorul de anul trecut al Turneului Campionilor va efectua un RMN pentru a afla verdictul şi, în cazul în care accidentarea e una serioasă, lucru probabil, ţinând cont de durerile pe care acesta le are, va fi nevoit să renunţe la turneele din următoarea perioadă, cele din Asia.

Dacă acest lucru se va întâmpla, Tecău va pierde şi Turneul Campionilor. El şi Jean-Julien Rojer sunt pe locul 9 în clasamentul Race Doubles, în condiţiile în care la turneul de final de sezon ajung primele 8 perechi.

În acest an, Tecău şi Rojer au fost eliminaţi în sferturi la Australian Open, în turul secund la Roland Garros, în primul tur la Wimbledon şi în optimi la US Open. Au fost performanţe mult mai slabe la turneele de Grand Slam decât în 2015, când perechea româno-olandeză a bifat semifinale la Melbourne şi Roland Garros, titlul la Wimbledon şi sferturi la New York.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri