Turneul Campioanelor 2018. Elina Svitolina, prima reacție după câștigarea trofeului

Data publicării:
svitolina trofeu singapore_wta
Foto: WTA

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, câştigătoarea Turneului Campioanelor, a declarat, la festivitatea de la finalul meciului cu Sloane Stephens, că este un moment foarte special pentru ea şi că acest succes îi dă încredere pentru viitor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am jucat un tenis foarte bun în această săptămână şi sunt bucuroasă să împărtăşesc acest moment cu voi. Categoric, Singapore va rămâne foarte mult timp în inima mea. Este un moment foarte special, acest turneu îmi va aduce multă încredere în mine. Închei sezonul cu un succes, astfel că sunt foarte mulţumită. Felicitări, Sloane, pentru un sezon foarte bun. A fost extraordinar să joc împotriva ta”, a spus Svitolina, potrivit News.ro.

Sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 7 WTA, a învins-o pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, în finala de la Singapore, şi a câştigat Turneul Campioanelor, cel mai important trofeu al carierei sale.

Pentru Svitolina a fost prima finală de Turneul Campioanelor, competiţie la care s-a aflat la a doua participare. Anul trecut, Svitolina a jucat în grupă cu Simona Halep, Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia şi nu a reuşit să ajungă în semifinale.

Sloane Stephens s-a aflat la prima participare la Turneul Campioanelor. Şi ea era neînvinsă înaintea finalei, impunându-se în faţa sportivelor Angelique Kerber, Kiki Bertens şi Naomi Osaka în grupe şi Karolina Pliskova în semifinale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri