VIDEO. Djokovic, certat de fani după ce a cedat nervos la Monte Carlo. A făcut praf o rachetă și a aruncat cu alta spre public

Data actualizării: Data publicării:
novak djokovic
Foto: captură Eurosport

Novak Djokovic a muncit mai mult de două ore şi jumătate să se califice în optimi la Monte Carlo. Nu au lipsit nici nervii, iar sârbul şi-a făcut praf una dintre rachete.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De două ori campion la Monte Carlo, Novak Djokovic a fost apostrofat de fani după ce şi-a rupt racheta. Nervii sârbului au apărut la puţin timp după ce a fost lovit cu mingea de neamţul Kohlschreiber. Iar sârbul nu s-a oprit aici. Acesta a aruncat cu o altă rachetă spre public, într-un alt moment de furie. Meciul l-a închis în trei seturi, după două ore şi 37 de minute şi s-a calificat în optimi.

Italianul Cecchinato a reuşit marea surpriză a zilei. După ce a pierdut la zero primul set cu Wawrinka, a revenit senzaţional, cu puncte care au ridicat publicul în picioare.

Mastersul de la Monte Carlo, dotat cu premii mai mari de 5 milioane de euro, continuă toată săptămâna, în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri