VIDEO | Halep, mesaj emoționant pentru o mică fană operată de tumoare

Data publicării:
halep

Jucătoarea română de tenis i-a făcut o bucurie enormă unei mici fane de origine română stabilită în SUA. Brianna Alexe tocmai a trecut printr-o operație grea prin care i-a fost înlăturată o tumoare de pe artera carotidă. Medicii au efectuat o intervenție chirurgicală în premieră, acesta fiind primul caz când acest tip de afecțiune este întâlnită la un copil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform site-ului oficial al WTA, Simona Halep i-a făcut surpriza în timpul conferinței de presă ținută de chirurgii care au anunțat că operația a fost o reușită. Pe lângă acest mesaj, sportiva a trimis părinților un montaj video cu mai multe secvențe din timpul meciurilor sale. Fetița, care practică și ea tenisul, s-a bucurat mult și a spus că se va uita la acel video și „de 100 de ori”.

Îți multumesc că te numeri printre cei mai mari fani ai mei. Sunt foarte mândră de tine, pentru că ai trecut cu bine de toate testele medicale și de intervenția chirugicală. Ești foarte curajoasă. Sper ca în continuare să mergi mai departe în viață cu același curaj și atunci știu că poți să faci absolut orice. Acum hai înapoi pe teren! Distrează-te!”, i-a transmis Simona fetiței.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri