VIDEO. Momentul ciudat în care Naomi Osaka izbucnește în lacrimi în fața jurnaliștilor: „Nici nu știu de ce plâng”

Data publicării:
naomi osaka plange

Naomi Osaka a avut un început de sezon de vis. Nipona a luat trofeul la Australian Open și a urcat pe primul loc în clasamentul WTA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După acest început de an perfect, lucrurile au luat o turnură nu tocmai fericită pentru Naomi Osaka. A renunțat la colaborarea cu antrenorul Sascha Bajin, cel care a ajutat-o să câștige două titluri de Grand Slam, iar marți a fost eliminată încă din turul 2 la Dubai.

Kristina Mladenovic a câștigat detașat la Dubai, scor 6-3, 6-3, lăsând-o fără replică pe jucătoarea de 21 de ani. Osaka a fost copleșită de emoții. Fără antrenor și după o pauză lungă, aceasta a cedat și a izbucnit în plâns la conferința de presă de după meci.

„Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă”, a afirmat Naomi Osaka.

Nu este prima dată când Osaka spune că este timidă și urăște atenția care i se acordă. Aceasta a dezvăluit ulterior cât de mult au afectat-o reacțiile din presă după despărțirea de antrenor, încercând să explice căderea nervoasă: „Nu am putut trece peste reacții. Acest rezultat vine ca urmare a acelor reacții. Sunt destul de sigură ca, peste ceva timp, veți înceta să vorbiți despre asta. Deocamdată, însă, este cea mai mare știre din tenis, cred. Este un pic cam greu, pentru că simt că oamenii se uită la mine și nu într-un mod bun”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri