Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Momentul în care Pliskova sparge scaunul arbitrei cu racheta. Decizia luată de aceasta a costat-o victoria

Karolina Pliskova a oferit faza zilei în turul 2 al turneului WTA de la Roma. Cehoaica de pe locul 5 WTA, care a eliminat-o pe Halep în sferturi la Madrid, a avut o reacție ieșită din comun în meciul cu Maria Sakkari.

În setul decisiv, la 5-5, cehoaica a trimis un "smash" care a prins terenul, însă arbitrul de scaun a spus că mingea a fost afară, la indicația uneia dintre arbitrele de tușă. Pe reluare se vede clar că mingea prinde nu doar tușa, ci a fost cu totul în teren. A urmat un schimb dur de replici între Pliskova și arbitra de scaun, sub privirile spectatorilor care erau și ei nedumeriți: 

Dialogul dintre Pliskova și arbitru:

Arbitru: "Nu avem o urmă, nu mi-a arătat. Karolina, da, am văzut, tușiera a spus că a ieșit afară"
Pliskova: "Ea nici măcar nu poate să arate urma, a fost atât de mult în interior"
Arbitru: "Știu, înțeleg ce spui...Dar am pierdut urma"
Pliskova: "Dar tușiera nu poate să ne-o arate?"
Arbitru: "Știu că ea stă acolo, dar a pierdut urma"
Pliskova: "Cum poate să pierdă urma? Cheamă supervizorul"

CITEȘTE CONTINUAREA ȘI VEZI MOMENTUL ÎN CARE PLISKOVA A SPART SCAUNUL ARBITREI, PE WWW.DIGISPORT.RO

Pe aceeași temă