VIDEO. Reacția mamei lui Halep când Simona a făcut break în setul 3 și a revenit în joc

Data publicării:
tania halep
Foto: captura Twitter

Simona Halep a avut un meci greu azi, în fața americancei Sofia Kenin, pe care a învins-o în cele din urmă cu scorul de 6-3, 6-7, 6-4. Halep a declarat la sfârșitul partidei că nici măcar ea nu are habar cum a câștigat acest meci. Pur și simplu și-a dorit victoria și să joace în continuare la openul australian, unde a făcut meciuri atât de spectaculoase anul trecut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liderul WTA a prezentat, în prima parte a meciului cu americanca Kenin, o prestaţie consistentă, mai aproape de potenţialul ei. Simona Halep a condus jocul, a fost cea care a dictat ritmul, dar şi-a complicat singură partida, în setul al doilea, când, la 3-0. Din păcate, după acest moment, Simona Halep s-a prăbușit și nu a mai jucat aproape nimic. Asta i-a dat șansa ambițioasei sale adversare să revină, să egaleze, să ducă setul doi în tie break și apoi meciul în decisiv.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, la finalul meciului cu Kenin: „Nu știu cum am câștigat în seara aceasta. Este atât de greu de explicat”

Nici setul trei nu a debutat foarte bine pentru Halep care s-a văzut condusă cu 4-2 de tânăra Kenin. La acest scor s-a produs din nou și din fericire declicul. Halep a făcut break, apoi a egalat. Iar adversara ei, frustrata și bulversată de schimbarea bruscă de prestație a româncei, a cedat meciul.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep - Sofia Kenin, 6-3, 6-7, 6-4, la Australian Open. O va întâlni pe Venus Williams în turul 3

În momentul în care Halep a reușit break, mama Simonei, Tania Halep, care a însoțit-o, la fel ca anul trecut, în Australia a sărit de pe scaun și a început să aplaude. „Bravo, bravo, bravo!”, i se poate citi pe buze. Mama Simonei a surprins cel mai probabil reacțiile românilor care urmăresc meciurile lui Halep și care așteptau cu încordare momentul de revenire în joc al româncei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri