VIDEO. Replica acidă dată de tatăl surorilor Williams unui jurnalist

Data actualizării: Data publicării:
2013 Mylan WTT Smash Hits
Foto: Gulliver/Getty Images

La 14 ani, jucătoarea de tenis Venus Williams era la fel de încrezătoare în talentul său ca și astăzi. Și pe bună dreptate. Până la vârsta de 12 ani, viitoarea campioană ocupa deja locul I în clasamentul celor mai buni jucători de tenis sub 12 ani din California de Sud. Iar atunci când un jurnalist i-a testat încrederea în sine în timpul unui interviu video, tatăl vedetei a intervenit pentru a-și proteja fiica.

2013 Mylan WTT Smash Hits
Foto: Gulliver/Getty Images

Știu că pot s-o înving... Sunt foarte încrezătoare,” spunea în fața camerei adolescenta Venus Williams cu zâmbetul pe buze. Zici asta cu ușurință. De ce?a întrebat-o reporterul. Tânăra a apucat să mai zică doar Pentru că asta cred” înainte ca Richard Williams să intervină, nepermițându-i reporterului să pună la îndoială talentul fiicei sale.

Foto: Gulliver/Getty Images

„Trebuie să înțelegi că ai de-a face cu imaginea unui copil de 14 ani. Și acest copil va juca și când tu și eu vom fi în morminte,i-a strigat Richard Williams jurnalistului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Venus Williams, alături de sora sa, Serena Williams, s-au impus ulterior în tenisul mondial, au scris istorie și au făcut performanță.

Citiți și: 

FOTOGALERIE. US Open se încheie cu o mare surpriză și cu un scandal la fel de mare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri