VIDEO. Roger Federer a reușit mingea turneului la US Open. Kyrgios a rămas fără reacție

Data actualizării: Data publicării:
federer lovitura

Elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-1, 7-5, pe australianul Nick Kyrgios, locul 30 ATP, calificându-se în optimile de finală ale US Open, scrie News.ro.

2018 US Open - Day 6
Foto: Guliver/GettyImages

Federer s-a impus după un meci care a durat o oră şi 44 de minute şi în care a reuşit una dintre cele mai frumoase lovituri din tenis.

În setul al treilea, elveţianul a trimis mingea în terenul advers pe lângă fileu, o lovitură rară în acest sport.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Federer este pentru a XVII-a oară în optimi, din 18 participări la US Open. El va juca în această fază cu un alt australian John Milman, locul 55 ATP.

Şi Novak Djokovici, locul 6 ATP, s-a calificat în optimi, după ce a trecut cu scorul de 6-2, 6-3, 6-3, de francezul Richard Gasquet, locul 25 ATP, după două ore şi 11 minute de joc.

În schimb, germanul Alexander Zverev, locul 4 ATP, a fost întrecut în turul al treilea, cu scorul de 6-7 (1), 6-4, 6-1, 6-3, de compatriotul său Philipp Kohlschreiber, locul 34 ATP, după un meci de trei ore şi nouă minute.

Francezul Lucas Pouille, locul 17 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-7 (4), 6-7 (5), de portughezul Joao Sousa, locul 68 ATP, tot în turul al treilea, după o partidă de trei ore şi 38 de minute.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri