VIDEO. Sancțiunea drastică primită de tenismenul care a rupt 3 rachete în doar câteva minute

Data publicării:
Benoit Paire

Tenismenul francez Benoit Paire, care a rupt trei rachete în timpul meciului disputat, marţi, cu cipriotul Marcos Baghdatis, în turul I al turneului de la Washington, a fost amendat cu 16.500 de dolari, a anunţat ATP, citat de News.ro. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paire a pierdut întâlnirea, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. În penultimul ghem, francezul a căzut pe teren la punctul de 2-5 şi, nervos, a dat de patru ori cu racheta de pământ. El s-a ridicat şi, în drum spre scaunul de odihnă, a aruncat racheta ruptă pe teren, apoi a distrus altă rachetă în timpul pauzei şi de asemenea a aruncat-o pe suprafaţa de joc.

Baghdatis a încercat să-l calmeze în pauză, iar arbitrul de scaun l-a penalizat cu punct pierdut. Însă Paire mai avea rachete de distrus, aşa că a rupt-o pe a treia dând cu ea de pământ după ce a pierdut meciul, înainte de a părăsi terenul în huiduielile publicului.

Potrivit dailymail.co.uk, rachetele distruse sunt Babolat Pure Aero şi costă peste 200 de euro bucata.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri