VIDEO Scenă controversată la US Open. Alize Cornet, sancționată pentru că și-a scos tricoul pe teren

Data actualizării: Data publicării:
Rogers Cup Montreal - Day 3
Foto: Gulliver/Getty Images

Jucătoarea de tenis Alize Cornet a fost penalizată după ce și-a schimbat tricoul în timpul meciului de marți cu suedeza Johanna Larsson. Penalizarea dată de arbitrul Christian Rask a fost intens criticată, oficialul fiind acuzat de sexism.

Revenită pe teren după un time-out, Alize Cornet a realizat că își luase tricoul invers, astfel că l-a scos și schimbat rapid. Imediat după acest gest, jucătoarea a fost sancționată pentru comportament inadecvat.

Potrivit regulilor WTA, jucătoarele nu au voie să se schimbe în timp ce se află pe teren, deși bărbaților li se permite, scrie The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Antrenoarea Judy Murray a comentat incidentul pe pagina de Twitter: „Alize revenise pe teren după o pauză cauzată de căldura intensă cu tricoul pus invers. S-a schimbat pe teren. A primit avertisment pentru comportament nesportiv… Dar bărbații se pot schimba de tricou pe teren”.

Cornet a fost învinsă cu scorul de 4-6 6-3 6-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri