VIDEO. Simona Halep a intrat pe teren pentru prima dată după câștigarea Roland Garros

Data publicării:
2018 French Open - Day Fourteen
PARIS, FRANCE - JUNE 09: Simona Halep of Romania serves during the ladies singles final against Sloane Stephens of The United States during day fourteen of the 2018 French Open at Roland Garros on June 9, 2018 in Paris, France. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Simona Halep continuă să conducă în clasamentul WTA, cu 7.970 de puncte, în ierarhia dată publicităţii luni, având acelaşi avans de 1.225 de puncte faţă de jucătoarea clasată pe locul secund, daneza Caroline Wozniacki.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep este pentru a XXXIV-a săptămână pe locul I WTA, egalând-o pe germana Angelique Kerber care a petrecut acelaşi număr de săptămâni pe locul I. Halep şi Kerber sunt pe locul 12 în ierarhia jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni în fruntea WTA.

După ce a anunțat că s-a retras de la turneul de la Eastbourne din cauza unei accidentări în timpul turneului de la Roland Garros, Simona Halep a intrat ieri pe teren, pentru primul antrenament după finala câștigată la French Open.

Simona Halep se pregătește acum pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care va începe lunea viitoare. Halep a ajuns încă de vineri la Londra. „Primul antrenament după Roland Garros. Am luat-o foarte uşor, dar este atât de plăcut să mă întorc pe teren şi să mă întorc la acest club frumos (n.r. All England Club)”, a scris Halep pe Twitter.

Săptămâna trecută, Simona Halep a dezvăluit că s-a retras de la turneul de la Eastbourne din cauza durerilor și a unei inflamații resimțite la tendonul lui Ahile, precizând că mai are nevoie de timp pentru a se recupera pe deplin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri