VIDEO. Simona Halep, la revenirea în țară: „Trebuie să fac niște teste pentru accidentările pe care le am”

Data actualizării: Data publicării:
simona venire

Simona Halep a revenit luni dimineață în țară, după ce a făcut un turneu foarte bun la Australian Open, ajungând în finala pe care, însă, a pierdut-o dramatic în fața danezei Carolina Wozniacki. A fost pentru a treia oară în carieră când Simona Halep a pierdut o finală de grand slam, precedentele fiind la Roland Garros, în 2014 şi 2017.

Simona Halep a intrat în sala aeroportului surâzătoare, însoțită de Andrei Pavel, dar a fost destul de zgârcită în declarații în fața presei.

„Sunt puțin epuizată și trebuie să fac niște teste pentru accidentările pe care le am. Wozniacki a fost mai bună şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că n-am putut să câștig, dar viața merge înainte, e doar un meci de tenis și sper la următoarea finală, dacă voi mai avea ocazia să o joc, să câștig”. Este tot ceea ce le-a spus jurnaliștilor Simona Halep, după ce îi anunțase încă de la început: „Răspund la trei întrebări și am plecat”.

Simona Halep a coborât pe locul 2 în clasamentul WTA, dat publicităţii, luni, după Australian Open. Halep a fost 16 săptămâni lider WTA şi, după finala pierdută la Melbourne, în faţa Carolinei Wozniacki, daneza a revenit după şase ani pe locul I WTA.

Citiţi şi: 

Reacția organizatorilor de la Australian Open, după ce Simona Halep a ajuns la spital din cauza condițiilor de pe teren

"Simona părea să facă un șoc termic". Semnal de alarmă tras de un medic de la Spitalul Universitar

Controversă la AusOpen, după ce Simona Halep a ajuns la spital deshidratată

Simona Halep: Am plâns, dar acum zâmbesc. Cum își explică înfrângerea și ce urmează acum

Lumea tenisului se înclină în faţa Simonei Halep: Jos pălăria!

 

„Ce finală”! Presa internațională scrie elogios despre meciul Halep-Wozaniacki

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri