VIDEO | Venus Williams a plâns în faţa ziariştilor. Întrebarea care a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Data actualizării: Data publicării:
williams

Venus Williams s-a calificat în turul secund de la Wimbledon, unde se află la a 20-a participare, dar a avut parte de un moment neplăcut la conferinţa de presă. A izbucnit în lacrimi, atunci când a fost întrebată despre accidentul mortal în care a fost implicată la începutul lunii iunie, scrie digisport.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu există cuvinte prin care să exprim cât de devastată am fost când am auzit această veste”, a apucat să spună Venus, înainte de a începe să plângă. Un minut a stat Williams în faţa ziariştilor cu lacrimi în ochi, înainte să ia decizia să părăsească conferinţa de presă.

Venus Williams a fost dată în judecată după ce a fost implicată într-un accident rutier soldat cu moartea unui bărbat, în Statele Unite.

Accidentul a avut loc pe data de 9 iunie, în Palm Beach Gardens, Florida. Potrivit martorilor, fostul lider mondial a trecut pe roşu într-o intersecţie şi a intrat într-o altă maşină.

Jerome Barson a decedat după două săptămâni, din cauza rănilor suferite. Soţia victimei, care conducea maşina în care se aflau, a fost de asemenea dusă la spital, însă e în afara oricărui pericol.

Sora Serenei Williams a spus în declaraţia dată poliţiei că nu a văzut maşina cuplului şi că avea o viteză mică în momentul impactului.

În primul tur de la All England Club, Venus a trecut de Elise Mertens, cu 7-6, 6-4. În actul secund, se va duela cu Wang Qiang.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri