Wimbledon | Forţele de ordine au primit o fotografie cu Năstase pentru a-i opri accesul la All England Club

Data publicării:
nastase

Forţele de ordine de la Wimbledon au primit o fotografie cu Ilie Năstase, care a fost interzis de organizatori la al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost suspendat provizoriu de Federaţia Internaţională de Tenis, a anunţat, marţi, site-ul telegraph.co.uk.

Conform sursei citate, personalul G4S de la fiecare poartă a arenelor londoneze a fost informat că Năstase nu poate intra la meciuri nici dacă are bilet.

Purtătorul de cuvânt al All England Lawn Tennis Club a confirmat această informaţie.

Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Năstase după comportamentul jignitor la adresa arbitrilor şi oaspeţilor, pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, astfel că el nu mai are acces la competiţiile ITF. Forul internaţional urmează să ia o decizie definitivă în cazul lui Năstase.

Ca tenismen, Ilie Năstase a fost de două ori finalist la simplu la Wimbledon (1972 şi 1976) şi a câştigat o dată finala la dublu (1973), în echipă cu Jimmy Connors. Pentru aceste performanţe, Năstase era invitat să asiste la partidele de la All England Club din Loja Regală, destinată celebrităţilor şi prietenilor turneului de la Wimbledon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri