Wozniacki, surprinsă de victoria contra lui Halep: „Începusem să mă gândesc: Ce se întâmplă?”

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global - Day 4
Foto: Guliver / GettyImages

Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki a declarat, miercuri, după ce a învins-o pe Simona Halep la Turneul Campioanelor, că nu se aştepta să se impună atât de categoric. Ea a adăugat că a avut un nivel foarte înalt şi s-a simţit bine în ambele meciuri de până acum din Singapore, ceea ce probabil a fost frustrant pentru adversarele sale.

BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global - Day 4
Foto: Guliver / GettyImages

Am jucat foarte bine şi am avut agresivitate pe tot parcursul meciului. Nu mă aşteptam să conduc la o astfel de diferenţă în primul set şi începusem să mă gândesc: «Ce se întâmplă? Chiar joc atât de bine?»”, a spus Wozniacki.

Nu totul este uşor când joci cu numărul 1, dar cred că am jucat foarte bine şi am fost agresivă atunci când a fost necesar. Am jucat foarte bine în ambele meciuri, la un nivel foarte bun, şi probabil a fost frustrant pentru celelalte fete”, a adăugat daneza în conferinţa de presă de după meci, potrivit News.ro.

Citiți și: C.T. Popescu: Simona Halep s-a bătut singură

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în etapa a II-a a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Luni, Wozniacki a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri