Țiriac, despre victoria lui Halep la Madrid: "Simona a câștigat o finală bătută"

Data actualizării: Data publicării:
tiriac simona

Ion Ţiriac crede că Simona Halep trebuie să mai pună la punct câteva mici amănunte pentru a reuşi să câştige un turneu de Grand Slam.

"Simona a câştigat Madridul şi a câştigat şi altele. Şi ar putea să câştige mult, mult mai mult. Dar nu a câştigat încă ceea ce trebuia să câştige (un Grand Slam - n.r). Să sperăm că poate să câştige şi trebuie să câştige. Dar pentru asta trebuie să pună la punct o mulţime de lucruri de microscop, la ele văd că lucrează. Habar nu am dacă poate să ia un Grand Slam. Am văzut-o acolo, primul tur a fost bun, al doilea slab, al treilea şi mai slab, al patrulea foarte bun. Deci contează. Însă are toate posibilităţile din lume", a declarat Ţiriac, potrivit DigiSport.

Proprietarul turneului de la Madrid crede că Halep ar fi trebuit să câştige finala din capitala Spaniei, împotriva Kristinei Mladenovic, în doar două seturi, nu în trei, pentru că jucătoarea din Franţa se mişcă greu.

"Simona a câştigat o finală bătută, să spun aşa. I-am spus la final: "Ai câştigat, bravo ţie. Ai pierdut un set pe care nu trebuia, ruşine ţie. Trebuia să câştigi în două seturi cu o jucătoare care e bună, dar care se mişcă greu". Nu ştiu câtă vlagă are, dar ar trebui să aibă mai multă", a explicat Ţiriac.

Până la Roland Garros, Simona Halep va juca la Roma, acolo unde o va întâlni în turul 2 pe Laura Siegemund. Ocazia unei revanţe, după înfrângerea suferită în faţa sportivei din Germania, în semifinalele turneului de la Stuttgart.

"Joacă mâine cu o jucătoare care a învins-o. O jucătoare care are un moral şi o obrăznicie ieşite din comun. Să vedem dacă reuşeşte să fie mai obraznică decât cealaltă", a precizat Ţiriac.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri