Un arbitru mexican a lovit cu genunchiul între picioare un jucător care i-a contestat decizia

Data actualizării: Data publicării:
arbitru mexic1
Sursa foto: TUDN Mexico / YouTube

Federaţia mexicană de fotbal (FMF) a lansat o investigaţie după apariţia unor imagini în care un arbitru pare că îl loveşte cu genunchiul în zona inghinală pe un jucător la meciul CF America - Club Leon (2-2) de sâmbătă, transmite Reuters.

Imagini video îl arată pe arbitrul Fernando Hernandez cum îl loveşte cu genunchiul în vintre pe mijlocaşul Lucas Romero (Leon), după ce acesta şi coechipierii săi au cerut furioşi intervenţia VAR la golul egalizator al echipei adverse.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Comisia de arbitri a FMF a anunţat că va face public rezultatul investigaţiei după încheierea ei.

În pofida reacţiei mediei locale, Romero nu a cerut sancţionarea lui Hernandez şi a spus că totul a fost o neînţelegere.

''Evident, arbitrii sunt fiinţe umane, de multe ori ei pot face greşeli şi acele greşeli pot duce la asemenea lucruri, o mulţime de neînţelegeri. Nu am cerut sancţionarea lui, el mi-a spus că a fost fără intenţie. Dar aşa cum ei ne respectă pe noi şi noi îi respectăm pe teren pentru că ei sunt autoritatea'', a spus jucătorul argentinian la canalul mexican TUDN.

Fostul arbitru Felipe Raos Rizo susţine însă pe Twitter că reacţia oficialului este inacceptabilă: ''Arbitru l-a lovit pe jucătorul lui Leon, asta l-ar putea costa cariera pe Hernandez... cum să explici această agresiunea a arbitrului?''

În urma remizei, Leon şi CF America şi-au menţinut locurile trei respectiv patru din clasamentul Ligii MX.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri