Un rugbist din Australia și-a omorât soția și cei trei copii incendiind mașina în care erau. Gestul făcut apoi de bărbat

Data actualizării: Data publicării:
Rowan Baxter
FOTO: Facebook/ Hannah Baxter

Un fost jucător de rugby din Australia, soția lui și cei trei copii ai lor au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc în orașul australian Brisbane.

Rowan Baxter și copiii, toți sub 10 ani, au fost găsiți morți în mașină de către echipajele de urgență, potrivit poliției. Hannah Baxter, 31 de ani, a murit după câteva ore în spital, din cauza arsurilor extinse. Se pare că femeia a sărit din mașină strigând: „A turnat benzină pe mine”, relatează BBC NEWS.

Poliția a fost solicitată la fața locului miercuri, la ora locală 08:30. Ofițerii l-au găsit pe Rowan Baxter, 42 de ani, și cei trei copii ai săi în vârstă de șase, patru și trei morți în mașină.

Rowan Baxter era pe scaunul pasagerului din față, în timp ce Hannah Baxter condusese mașina, a spus poliția.

Rezidenții din zonă le-au povestit jurnaliștilor că au văzut-o pe Hannah Baxter cuprinsă de flăcări, sărind din mașină. A fost dusă la un spital din Brisbane în stare critică, iar după câteva ore a fost confirmat decesul.

Paramedicii au spus că au acordat îngrijiri medicale și unui trecător, care a încercat să salveze familia. El a suferit arsuri faciale și a fost dus la spital.

Rowan Baxter a jucat rugby la echipa Warriors din Auckland, Noua Zeelandă, și avea împreună cu soția o sală de sport.

Potrivit presei australiene, cuplul se despărțise recent. Un martor a povestit că l-a văzut pe bărbat urcând în mașina în care se aflau soția și cei trei copii. A urmat apoi o ceartă scurtă, după care fostul sportiv a provocat incendiul care i-a ucis toată familia, iar el s-a înjunghiat mortal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri