„Văd tutunul în sângele lor”. Gigi Becali a găsit vinovații pentru victoria chinuită a FCSB

Data publicării:
gigi becali 2

FCSB a obținut o victorie chinuită, duminică seara, cu CSMS Iași, pe care a învins-o cu scorul 1-0, după un gol înscris de Constantin Budescu. Pe finalul partidei, roș-albaștrii au avut emoții la numeroasele ocazii ale ieșenilor.

După meci, patronul FCSB Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de jocul echipei și a găsit și vinovații pentru modul în care s-a prezentat FCSB pe teren.

”Am dat 5 milioane de euro pe Coman şi pe Nedelcu, atât vă spun. Mai mult nu ştiu, dar nu merită. Pe Benzar am dat 700.000 de euro, e valoros, dar joacă doar când vrea el. O să mă duc la echipă cu două pachete de ţigări pentru Coman şi pentru Benzar, să văd ce marcă de ţigări fumează. S-au lăsat? Păi, după cum îi văd că joacă, nu s-au lăsat! Eu văd tutunul în sângele lor, văd ţigara pe teren, asta văd. Eu, când i-am luat, am vorbit cu Gică Hagi şi i-am zis că dacă se lasă de fumat îi iau”, a spus, vizibil dezamăgit, Becali, la Digi Sport.

Becali nu l-a iertat nici pe Dică, pe care-l consideră vinovat pentru ”fața” de acum a echipei.

”Eu nu știu ce se întâmplă, dar nu am de ce să mă bucur că sunt pe primul loc. Ia jocul lui CFR cu Iași, care i-a distrus, și ia și jocul nostru. Are și Dică o parte de vină la meciul ăsta. Dacă era 3-0 nu se supăra nimeni, a spus Dică. Unde a văzut el ocaziile alea? Nu ai cum să rămâi cu echipa asta pe primul loc, nu ai cum”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri