„Veniți să vedeți cea mai sexy jucătoare din lume”. Mesajul organizatorilor unui turneu WTA a stârnit revoltă în lumea tenisului

Data actualizării: Data publicării:
bouchard2

Un nou scandal e pe cale să izbucnească în tenis, după ce organizatorii turneului WTA de la Bogota au ales să îl promoveze invitându-i pe fanii sportului să vină „să vadă cea mai sexy jucătoare din lume”.

Deși a ajuns de pe locul 5 WTA pe 114, Bouchard beneficiază în continuare de „wild card-uri” și va concura pe tabloul principal la turneul de la Bogota, relatează Tennis World.

Pentru a atrage câți mai mulți spectatori, organizatorii turneului au publicat un mesaj concentrat mai degrabă pe aspectul fizic al jucătoarei din Canada, decât pe talentul său în tenis: „Canadianca Genie Bouchard este considerată cea mai sexy jucătoare de tenis din lume și se va afla în Columbia pentru a participa la WTA Bogota Cup. Nu rata ocazia de a o întâlni pe această femeie frumoasă! Te așteptăm!”.

Mesajul publicat și pe paginile de pe rețelele de socializare ale turneului a fost catalogat drept sexist și criticat atât de dur încât organizatorii s-au văzut nevoiți să îl retragă.

La turneul de la Bogota și-au anunțat prezența și Daria Kasatkina, Magda Linette, Tatjana Maria și campioana de anul trecut, Francesca Schiavone.

Eugenie Bouchard, una dintre marile speranțe ale tenisului, se zbate în mediocritate. Nike refuză să o mai plătească

Eugenie Bouchard se află într-o perioadă nefastă în tenis și este cunoscută acum mai degrabă pentru pictorialele din reviste decât pentru rezultatele obținute pe teren. De altfel, Bouchard a început să fie părăsită de impresari și sponsori. Nu mai puțin de patru firme diferite de impresariat au reprezentant-o pe canadiancă din 2014 și până azi.

În 2018, Colgate, Viva (companie de asigurări) și Usana (supliment alimentar) au renunțat la contractele cu Bouchard. Iar Nike, refuză să o mai plătească.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri