VIDEO. De bucurie că a dat gol, un fotbalist sud-american și-a dat și pantalonii jos pe teren. Ce a declarat după meci

Data publicării:
fotbalist
De bucurie că a dat gol, un fotbalist sud-american și-a dat și pantalonii jos pe teren FOTO: BFMTV

Un fotbalist din Paraguay riscă o pedeapsă după ce și-a expus părțile intime, de bucurie, după ce a marcat un gol.

Raul Bobadilla, care joacă pentru Club Guarani în Primera División din Paraguay, a fost extaziat după ce a marcat împotriva Libertad, săptămâna trecută, iar echipa sa a câștigat partida cu 3-2.

După ce a marcat, fotbalistul de 33 de ani și-a dat jos tricoul, dar a decis să meargă mai departe și și-a tras în jos și pantalonii scurți. Potrivit celor prezenți la meci, arbitrul nu a surprins incidentul, așa că a scăpat nesancționat în timpul meciului, potrivit BFMTV.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După meci, Bobadilla a făcut referire la gestul său spunându-le reporterilor că speră că soția lui nu l-a observat.

Regret exuberanța mea. Sper că soția mea nu a văzut. Dar ar trebui să fie liniștită. E pentru ea", a declarat Raul Bobadilla.

Asociația de Fotbal din Paraguay a deschis acum o investigație, după ce clipul s-a viralizat online.

Raul Prono, membru al asociației, a declarat: „Am început procedurile preliminare, pentru că nu am primit plângeri scrise și nicio sesizare de la arbitru. Ne-am sesizat după ce filmarea a apărut pe internet”.

Bobadilla riscă o suspendare.

La începutul acestui an, un fotbalist francez a primit o suspendare de cinci ani după ce i-a mușcat penisul unui jucător din echipa adversă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri