VIDEO. „În junglă există doar un rege”. Cine a acceptat provocarea lui Nurmagomedov de a intra să lupte în ring

Data actualizării: Data publicării:
khabib

Floyd Mayweather s-a arătat dispus să-l înfrunte pe campionul rus de arte marţiale mixte Habib Nurmagomedov, cel care l-a provocat la un meci pe boxerul american, fost campion mondial, informează cotidianul Daily Mirror, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nurmagomedov l-a învins luna aceasta, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor într-o confruntare pentru titlul mondial UFC la categoria uşoară, obţinând a 27-a victorie consecutivă.

Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat pe reţelele de socializare: „Hai, Floyd. Acum trebuie să luptăm: 50-0 vs 27-0. Suntem doi tipi care nu au pierdut niciodată. În junglă există doar un rege. Normal, eu sunt regele, pentru că el nu l-a dat jos pe McGregor şi eu am făcut-o uşor. Hai s-o facem''.

Floyd Mayweather (41 ani), care l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas, i-a răspuns luptătorului rus printr-un mesaj postat pe Facebook, adresat reţelelor de televiziune. „CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri", a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: „Let's make Las Vegas great again".

Înaintea unui eventual duel cu Nurmagomedov, Floyd Mayweather urmează să îl înfrunte mai întâi pe filipinezul Manny Pacquiao, în luna decembrie, într-o revanşă a „meciului secolului", câştigat de american la puncte în mai 2015.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri