VIDEO. Sportivă pălmuită și zdruncinată de antrenor la Olimpiadă

Data publicării:
Szofi Ozbas in luptă cu martyna trajdos
Judoka Martyna Trajdos din Germania (dreapta) a fost învinsă de unguroaica Szofi Zbas la JO 2020 Foto: Profimedia

Zdruncinată și luată la palme înainte de a intra într-un meci de judo la Jocurile Olimpice. I s-a întâmplat unei sportive din Germania, judoka Martyna Trajdos, iar cel care a recurs la aceste gesturi este chiar antrenorul ei. A prins-o de kimono pe tânără, a zdruncinat-o bine, apoi a lovit-o. Antrenorul ar fi făcut acest lucru pentru a o motiva pe sportivă. Tânăra a pierdut, însă, meciul. Imaginile au devenit virale:

Ulterior, chiar sportiva a postat imaginile pe Instagram, cu următorul comentariu: „Se pare că nu a fost destul de dur. Mi-aș fi dorit să fi putut azi să fac titluri în presă cu altceva. Așa cum am mai spus, acesta este ritualul pe care eu l-am ales înainte de concurs! Antrenorul meu face doar ceea ce vreau eu să facă pentru a mă încălzi!”

Martyna Trajdos, în vârstă de 32 de ani, a fost medaliată cu aur la Campionatele europene de judo din 2015 şi cu bronz la Europenele din 2020. Ea a concurat marţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo la categoria 63 kg, unde a fost învinsă de unguroaica Szofi Ozbas.

Martyna Trajdos profimedia-0623552762
Martyna Trajdos (în alb) din Germania a luptat cu Szofi Ozbas din Ungaria, dar a pierdut Foto: Profimedia

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri