Sari la conținut

WTA: Bethanie Mattek-Sands are o accidentare gravă la genunchiul drept

Jucătoarea americană de tenis Bethanie Mattek-Sands are o accidentare gravă la genunchiul drept, a anunţat WTA, fără a preciza dacă sportiva are nevoie de operaţie, relatează News.ro.

Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, s-a accidentat în meciul cu Sorana Cîrstea, locul 63 WTA, la scorul de 4-6 7-6 (4), în turul doi la Wimbledon.

Românca a sărit peste fileu şi a ajuns lângă sportiva americană, care striga după ajutor. Sorana a spus că ambulanţa a sosit după 10-15 minute, însă organizatorii turneului de la Wimbledon afirmă că primul ajutor s-a acordat într-un minut de la accidentare, jucătoarea fiind ţinută în teren pentru a se linişti şi apoi a fost transportată la spital.

Imediat lângă Bethanie Mattek-Sands au sosit soţul acesteia, Justin Sands, şi antrenorul Soranei Cîrstea. De asemenea, sportiva română a ţinut-o de mână pe americancă, încercând să o liniştească.

La marginea terenului a sosit şi sportiva cehă Lucie Safarova, partenera de dublu a americancei, cele două fiind favorite la Wimbledon. Safarova a început să plângă în momentul în care a văzut accidentarea partenerei sale.

Bethanie Mattek-Sands, care alături de Horia Tecău a câştigat proba de dublu mixt la Australian Open în 2012, este una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuit, ea primind sute de mesaje de încurajare de la colegele sale.