WTA: Bethanie Mattek-Sands are o accidentare gravă la genunchiul drept

Data publicării:
Bethanie Mattek-Sands

Jucătoarea americană de tenis Bethanie Mattek-Sands are o accidentare gravă la genunchiul drept, a anunţat WTA, fără a preciza dacă sportiva are nevoie de operaţie, relatează News.ro.

Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, s-a accidentat în meciul cu Sorana Cîrstea, locul 63 WTA, la scorul de 4-6 7-6 (4), în turul doi la Wimbledon.

Românca a sărit peste fileu şi a ajuns lângă sportiva americană, care striga după ajutor. Sorana a spus că ambulanţa a sosit după 10-15 minute, însă organizatorii turneului de la Wimbledon afirmă că primul ajutor s-a acordat într-un minut de la accidentare, jucătoarea fiind ţinută în teren pentru a se linişti şi apoi a fost transportată la spital.

Imediat lângă Bethanie Mattek-Sands au sosit soţul acesteia, Justin Sands, şi antrenorul Soranei Cîrstea. De asemenea, sportiva română a ţinut-o de mână pe americancă, încercând să o liniştească.

La marginea terenului a sosit şi sportiva cehă Lucie Safarova, partenera de dublu a americancei, cele două fiind favorite la Wimbledon. Safarova a început să plângă în momentul în care a văzut accidentarea partenerei sale.

Bethanie Mattek-Sands, care alături de Horia Tecău a câştigat proba de dublu mixt la Australian Open în 2012, este una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuit, ea primind sute de mesaje de încurajare de la colegele sale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri