WTA: Este lovitura zilei! Punctul spectaculos cu care Simona Halep a ridicat publicul în picioare

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep Indian Wells

Simona Halep a reușit lovitura zilei în meciul disputat contra croatei Petra Martici, numărul 51 WTA, câștigat în 3 seturi 6-4, 6-7, 6-3. Vântul puternic de la Indian Wells le-a pus probleme ambelor jucătoare, iar la finalul partidei Simona a recunoscut că acesta a fost principalul motiv pentru care a avut momente de nervozitate pe teren.

Citiți și:  Simona Halep: Nici nu ştiu cum am câştigat. Am refuzat să pierd

Cel mai frumos punct al partidei este cel care i-a adus egalarea Simonei Halep, în setul secund, când era condusă cu 6-5. Halep a reușit să returneze la limită o minge care părea imposibil de salvat. WTA a declarat punctul lovitura zilei de la Indian Wells.

Citiți și: C. T. Popescu: Meciul a arătat ce acumulări excepţionale a realizat Simona Halep psihologic, tactic şi tehnic

„Toată frustrarea mea de azi a fost din cauza vântului. Voiam să fac multe lucruri. De aceea nu am putut rămâne calmă. M-am panicat un pic. Dar trebuie doar să ții mingea în joc și să găsești unghiurile potrivite. Trebuie să îți dai seama în care parte o să ducă vântul mingea, pentru că te poate ajuta puțin, dar este dificil”, a spus Simona Halep, la finalul meciului de la Indian Wells.

În semifinalele turneului de tenis Indian Wells, Simona Halep o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, locul 44 WTA, care le-a eliminat la acest turneu pe Maria Sharapova, Aga Radwanska, Maria Sakkari sau Karolina Pliskova. În cele trei întâlniri directe dintre Halep și Osaka, românca s-a impus de fiecare dată, ultima victorie fiind obținută la turneul de Grand Slam Australian Open.

Citiți și: Halep va rămâne o perioadă lungă pe locul I WTA, depăşindu-le pe Clijsters şi Şarapova

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri