WTA | Prima jucătoare de top care a anunțat că va refuza să participe la următoarele turnee din China

Data actualizării: Data publicării:
Elina Svitolina si Simona Halep getty
Elina Svitolina și Simona Halep. Foto: GettyImages

Elina Svitolina (25 de ani, nr. 5 WTA) a anunţat că în următorii doi ani nu va participa la turneele din China. Cea mai bună tenismenă din Ucraina se teme de infectarea cu noul coronavirus și a dezvăluit că a pierdut mulţi bani în perioada suspendării competiţiilor sportive, informează Mediafax.

Elina Svitolina (nr. 5 WTA) este prima tenismenă de top care a anunţat că refuză să călătorească în China, ţara în care a izbucnit virusul care a blocat toată lumea. Sportiva de 25 de ani se teme de infectarea cu noul coronavirus şi a declarat că nu va participa la turneele din Asia în următorii doi ani.

„Poate că vom juca tenis anul acesta, dar după septembrie. Ţările sunt diferite şi va dura un timp până când se va retrage carantina. Poate în octombrie. Poate că oficialii din China ne vor chema să jucăm acolo, dar eu nu cred că vreau să merg acolo în următorii doi ani”, spune Elina Svitolina, nr. 5 WTA, potrivit thetimeshub.in.

Elina Svitolina a mai spus că a pierdut mulţi bani din cauza pandemiei. În timpul acestei întreruperi a sezonului, jucătoarea şi-a plătit echipa, chiar dacă nu a jucat turnee şi nu a câştigat premii.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri