Ștefan Mandachi a câștigat în instanță împotriva unei sancțiuni din pandemie: „Nu era o nuntă. Am fost sancționați pe nedrept”

Data actualizării: Data publicării:
nunta-mandachi

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a câștigat în instanță, după ce a contestat o amendă dată de inspectorii DSP în luna martie a anului trecut. Acesta a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că în restaurantul hotelului său ar fi avut loc o nuntă.

„Judecătoria Suceava a statuat că evenimentul din data de 27.03.2021, care a avut loc în sala Magnificus Plaza, nu era o nuntă, iar noi am sancționați pe nedrept, instanța anulând procesul-verbal de contravenție întocmit de inspectorii DSP”, transmite omul de afaceri.

La acel moment, în hotelul deținut de Mandachi, „150 de persoane serveau masa, fiind așezate la distanță una față de cealaltă, fără a fi depășită capacitatea de persoane admisă la acel moment în contextul pandemiei de Covid-19, fără a exista muzică, dans și vestimentație/atmosferă specifică unei nunți”.

„Am contracarat sancțiunea aplicată de agenții DSP prin plângerea contravențională înregistrată pe rolul Judecătoriei Suceava, venind în acest sens cu probe concludente, instanța admițând plângerea și statuând că nu am încălcat în niciun fel prevederile legale în vigoare la acel moment”, spune Mandachi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri