Galerie Foto Sute de litri de lapte de capră au ajuns în șant, după ce o cisternă s-a răsturnat pe o șosea din Arad. Pagube de 60.000 de lei

Data publicării:
cisterna rasturnata arad cover
În urma accidentului, laptele din cisternă s-a scurt în șanț. Sursa foto: Aradon

O cisternă care transporta lapte de capră s-a răsturnat și toată marfa a ajuns în șantul de la marginea drumului. În autovehicul se aflau două persoane, care au scăpat tefere. Potrivit jurnaliștilor de la Aradon, cisterna transporta lapte de capră colectat de la fermierii din zonă, care urma să ajungă la o fabrică de procesare din județul Brașov. Paguba se ridică la 60.000 de lei.

Accidentul a avut loc miercuri dimineață în județul Arad, în sensul giratoriu de la coborârea de pe autostrada A1 pe DN69. Cisterna era condusă de un bărbat de 47 de ani din Secusigiu, județul Arad.

"În timp ce conducea o autoutilitară pe DN 69, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale, persoanele neavând nevoie de îngrijiri medicale suplimentare față de cele acordate la fața locului", a transmis IPJ Arad pentru sursa citată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

În fotografiile surprinse la locul accidentului se vede cum mare parte din laptele care se afla în cisternă s-a scurs în șanțul de la marginea drumului. Paguba se ridică la aproximativ 60.000 de lei, scrie presa locală.

Cisternă încărcată cu lapte, răsturnată în câmp. Sursa foto: Aradon
Cisternă încărcată cu lapte, răsturnată în câmp. Sursa foto: Aradon

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri