Galerie Foto Tânăr din Satu Mare la un pas de moarte, după ce s-a înfipt cu mașina în parapetul metalic de la marginea drumului

Data actualizării: Data publicării:
masina infipta parapet sm
Șoferul de 30 de ani era singur în autoturismul străpuns de parapetul metalic. Sursa foto: ISU Satu Mare

Un tânăr din Satu Mare a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a înfipt cu mașina în parapetul metalic de la marginea drumului. Bărbatul era singur în mașină și a rămas captiv între fiarele contorsionate. Când l-au găsit salvatorii, era conștient, dar cu multiple traumatisme.

Accidentul a avut loc duminică dimineață în jurul orei 07:00, pe raza localității Craidorolț, din județul Satu Mare. Șoferul, care era singur în autoturism, a pierdut controlul volanului și s-a înfipt frontal cu mașina în parapetul de la marginea drumului. Numai norocul a făcut să scape cu viață. 

"Un autoturism în care se afla o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 30 ani, a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând în parapetul delimitator. În urma evenimentului, conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturismul avariat. Către locul indicat s-a deplasat de urgență un echipaj militar din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă", au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

Sursa foto: ISU Satu Mare
Sursa foto: ISU Satu Mare

După ce a fost scos de salvatori dintre fiarele contorsionate, bărbatul a fost transportat la spital. Potrivit ISU Satu Mare, tânărul de 30 de ani era conștient, dar avea răni grave.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri