Tânăr împușcat mortal la vânătoare, în Vrancea. Era fiul șefului Poliției Locale din Agigea

Data actualizării: Data publicării:
Armă de vânătoare și două cartușe.
Un bărbat a pierdut pe stradă o borsetă cu cartușe. Foto: Profimedia

Fiul șefului Poliției Locale din Agigea, județul Constanța, a murit sâmbătă, după ce a fost împușcat accidental în abdomen la o partidă de vânătoare, scrie g4media.ro. Inițial, IPJ Vrancea a anunțat că bărbatul s-ar fi împușcat din greșeală, dar ulterior a corectat informația. Poliția face acum cercetări pentru ucidere din culpă și braconaj.

Tragedia a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, în județul Vrancea. Bărbatul de 36 ani participa la o partidă de vânătoare pe un fond de vânătoare de pe raza comunei Andreiașu de Jos. Imediat după apelul la 112, un echipaj de salvare a pornit spre locul indicat. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a putut fi salvat. Decesul a fost confirmat la ora 13:32. 

Deși, inițial, a anunțat că tânărul s-ar fi împușcat accidental, IPJ Vrancea a revenit ulterior cu precizări: bărbatul ar fi fost împușcat, din greșeală, de un alt participant la partida de vânătoare. 

Poliția face cercetări pentru ucidere din culpă, dar și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri