Tânăra bătută cu bestialitate în plină stradă, la Sibiu, a fost identificată. Cine era agresorul

Data actualizării: Data publicării:
femeie batuta pe strada la Sibiu

Tânăra bătută cu bestialitate în plină stradă la Sibiu a fost identificată. A fost găsit şi agresorul ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 Violentul incident s-a petrecut în fața unei săli de sport din Sibiu şi a fost filmat prin geam.

În imaginile şocante se vede cum un bărbat lovește fără milă o tânără. La un moment dat, un alt bărbat, care pare un cunoscut al agresorului, încearcă să ia apărarea fetei, însă fără succes. Și o femeie se apropie de scena violentă, dar pare să nu îndrăznească să intervină.

Tânăra lovită şi agresorul au fost identificaţi, scrie presa locală.

Se pare că ar fi vorba de un caz de violență domestică, iar cei doi ar fi concubini. Vecinii spun că agresiunile în casa unde locuiesc cei doi, pe strada Dorului, sunt frecvente.

„Nu-mi fac de lucru cu ei. Stau vreo 25 într-o casă, aici pe stradă. Ce se întâmplă – aici se schimbă foarte mult chiriașii. Vine poliția după ce fac scandal, pleacă, vin alții. I-au prins pe unii cu furatul prin oraș, apoi au plecat și au venit unii noi. Văd că și ăștia fac scandal. E o casă cu probleme, dar noi nu ne băgăm să ne certăm cu ei”, spun vecinii.

Redactare G. Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri