Tânără din Iași, victima metodei loverboy. Ademenită pe rețelele sociale, bătută și violată într-o cabană din Gura Humorului

Data publicării:
man agreseaza fizic o femeie
Tânăra ar fi fost bătută și violată de cel pe care îl considera iubitul ei. Credit foto: Guliver/Getty Images

O tânără din Iași a trăit clipe de coșmar într-o pensiune din Gura Humorului, unde a plecat însoțită de un bărbat cunoscut pe internet. Vacanța, care se dorea a fi una romantică, s-a transformat într-un coșmar pentru fata care a fost bătută, violată și scoasă din cameră dezbracată și fără telefon. Agresorul ei a fost trimis recent în judecată, scrie bzi.ro.

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, se comporta frumos, îi făcea mici surprize, așa că în scurt timp fata de 19 ani s-a îndrăgostit de el.

Ulterior au stabilit să plece împreună într-o vacanță la Gura Humorului, județul Suceava. Acolo, însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar ceea ce trebuia să fie o escapadă romantică s-a transformat într-un coșmar pentru tânără. Aceasta a fost bătută și violată. Mai mult, ar fi fost scoasă din camera de hotel dezbrăcată, fără telefon la ea. De spaimă, ar fi uitat și cum o cheamă, scriu jurnaliștii de la bzi.ro.

Fata a mers la poliție și a povestit tot ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar recent a fost trimis în judecată pentru viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Potrivit presei locale, anchetatorii din Iași se confruntă tot mai des cu astfel de cazuri. Multe tinere ajung să se îndrăgostească pe rețelele sociale, iar apoi ajung să fie violate sau chiar traficate. De altfel, metoda loverboy este una dintre practicile folosite pentru a atrage fete în rețelele de trafic de persoane.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri