Trei maşini au fost incendiate intenţionat în Rădăuţi. Prefectul le cere poliţiştilor să-i găsească mai repede pe vinovaţi

Data actualizării: Data publicării:
pompieri cu furtune lângă o mașină de stingere
Trei maşini au fost incendiate în Rădăuţi, în ultima săptămână. Imagine cu caracter ilustrativ: Facebook/@jacksonfiredept

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat structurilor MAI să-şi intensifice eforturile pentru a depista persoanele care au incendiat mai multe autoturisme în municipiul Rădăuţi, în ultima săptămână, informează Agerpres.

"În ultimele zile, în municipiul Rădăuţi s-a produs incendierea a trei autoturisme. Indiferent de motivaţie, producerea unor asemenea fapte cu un profund caracter antisocial nu poate fi acceptată sau tratată cu uşurinţă. Cetăţenii sunt îndreptăţiţi să solicite şi să beneficieze de un climat de linişte şi siguranţă, iar instituţiile statului sunt datoare să-l ofere, zi de zi şi ceas de ceas", a spus Moldovan.

El a precizat că a solicitat tuturor structurilor MAI cu atribuţii în acest sens să-şi dubleze eforturile şi să facă lumină în aceste cazuri, astfel încât rădăuţenii şi toţi cetăţenii judeţului să se simtă în siguranţă.

În cursul zilei de 22 decembrie a fost incendiat, în parcarea Bisericii "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril" din Rădăuţi, autoturismul unui preot de la acest lăcaş de cult.

În această dimineaţă, alte două maşini parcate pe strada Zimbrului din Rădăuţi, au fost incendiate.

Potrivit ISU Suceava, toate cele trei autoturisme au fost incendiate intenţionat.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri