Tun de 40.000 de lei în doar o săptămână. Angajatul unei firme de curierat din Craiova, prins când fura din colete

Data publicării:
hot firma de curierat craiova
Sursa foto: captură video Youtube / Octavia Hantea

Un tânăr de 28 de ani din Dolj a fost prins când fura din coletele firmei de curierat pentru care lucra. Bărbatul a fost dat pe mâna poliției chiar de șefi, care l-au reclamat în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. În numai o săptămână, tânărul ar fi furat bunuri în valoare de 40.000 de lei, spun polițiștii, care cer arestarea lui preventivă, scrie craiovaforum.ro.

Bărbatul de 28 de ani lucra ca manipulant marfă la o firmă de curierat din Craiova. În loc să se ocupe strict de gestionarea coletelor din depozit, bărbatul le și deschidea și fura ce îi pica la mână. Numai în perioada 14-22 februarie 2023 ar fi furat de 16 ori, spun polițiștii.

Când au început să primească reclamații de la clienți că le lipsesc produse din colete, reprezentanții firmei de curierat au verificat imaginile surprinse de camere de supraveghere din depozit. Așa au aflat că cel care fura era chiar angajatul lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"În seara zilei de 22 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie, din municipiul Craiova, reprezentant al unei societăți comerciale cu specific activități poștale și de curierat, cu privire la faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, angajat al societății, ar fi sustras mai multe bunuri. În fapt, acesta este bănuit că în perioada 14-22 februarie, ar fi sustras mai multe bunuri aflate în coletele pe care le gestiona", a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În total, bunurile furate valorează 40.000 de lei, iar 70% dintre ele ar fi fost recuperate deja de polițiști. Miercuri seara bărbatul acuzat de furt în formă continuată a fost reținut și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri