Video Tupeu în trafic. Un șofer din Constanța a făcut drifturi chiar sub nasul polițiștilor locali

Data publicării:
sofer-drifturi-politia-locala-constanta
Șoferul unui BMW a fost filmat în timp ce face drifuri sub nasul polițiștilor locali din Constanța. Sursa foto: captură video Instagram / Constanța Vibe

Un șofer din Constanța a fost filmat în timp ce ia în derâdere activitatea polițiștilor locali. Acesta face drifturi chiar în fața a două echipaje de la Poliția Locală, staționate în intersecție pentru închiderea traficului. Imaginile publicate apoi pe o rețea socială au devenit, în scurt timp, virale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile surprinse pe bulevardul Tomis din Constanța se vede cum șoferul unei mașini marca BMW intră în intersecție și, în loc să vireze spre dreapta, face drifturi chiar în fața a două mașini de la Poliția Locală.

În filmarea publicată apoi pe story-ul paginii de Instagram "Constanta Vibe", se vede cum unul dintre agenții de poliție locală coboară din mașina de serviciu și gesticulează spre șofer. Acesta apasă, însă, pedala de accelerație și demarează în viteză.

Pe fundalul videoclipului se aude piesa "Fuk Da Police" a celor de la N.W.A, o trupă de rap foarte faimoasă în Statele Unite ale Americii la vremea ei. Melodia, scriu jurnaliștii de la Constanța TV, a fost realizată cu scopul unui protest împotriva abuzurilor din anii 1980, făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri